Ar Jums patinka avies pieno sūriai? Tai gali būti kietieji sūriai, vidutinio kietumo sūriai, brandinti sūriai su įvairiais prieskoniais. Gurmaniško maisto erdvė THE MEAT POINT pristato aukštos kokybės, sertifikuotų gamintojų avies pieno sūrius. Ispaniškas sūris Manchego yra švelnaus skonio, sviestiškas, su riešutų poskoniu, tinka įvairiems užkandžiams su mėsa, alyvuogėmis ar vaisiais. Itališkas Pecorino yra vidutinio kietumo sūris, gali būti gaminamas su figomis, trumais ir kitais priedais. Pecorino yra rafinuoto, aiškaus skonio sūris, kuriuo galima mėgautis su džemais, kitais priedais. Tai brandinti pasterizuoto avies pieno sūriai, pažadinantys skonio receptorius gurmanams ir ne tik. Rinkitės avies pieno sūrius pagal prieskonius, kilmės šalį, brandinimo laiką THE MEAT POINT parduotuvėse ir internetu.
Rezultatų: 1