Ekologiškas ypač tyras alyvuogių aliejus Coupage 500ml
€19,90
Šį alyvuogių aliejų atrinko patyrę degustatoriai. Aliejus spaudžiamas spalio pabaigoje ir lapkričio pradžioje iš Arbequina, Hojiblanca ir Picual alyvuogių.
Derlius: nuo spalio vidurio iki lapkričio pradžios.
Gamyba: Aliejus mechaniškai spaudžiamas 2 etapais. Tik iš ankstyvo derliaus alyvuogių, 75-80 proc. vis dar žalios
Veislės: Aliejų mišinys, spaustas iš Arbequina, Hojiblanca ir Picual alyvuogių.
Gamybos sritis: El Vicario Farm, Tabernas (Almerijos provincija) Ispanija
Skonis: Švelnus su lengvu, vos juntamu kartumu, pabaigoje primena pipirinį aštrumą. Malonaus poskonio, kuriame vyrauja alyvuogių skonis su silpnomis prieskonių užuominomis.
Naudojimo rekomendacijos: su šaltais patiekalais, ožkų sūrio šlakstymui, makaronų patiekalų, salotų užpilų, marinatų, šaltų sriubų (pavyzdžiui, ispaniškas gaspačas) gaminimui ir skaninimui; galima tiesiog mirkyti skrebučius į aliejų.
Neturime