€40,90 €32,72
Minkštas, purus Colomba pyragas kepamas specialioje balandžio paukščio formoje („Colomba“ itališkai – balandis). Šio pyrago gaminimo procesas labai panašus į Panettone pyragą. Tik jo skiriamasis bruožas – traškus paviršius, apibarstytas migdolais ir cukrinukais.
Ragavimo patarimai: pyragą valgyti vieną arba derinant su šviežiomis uogomis. Mėgaukitės Colomba pyragu prie kavos ar arbatos puodeliu, su taure Prosecco ar desertiniu vynu.
Liko 2
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, cukrus, cukruoti abrikosai 15% (abrikosai 49%, gliukozės-fruktozės sirupas ,cukrus, abrikosų sulčių koncentratas 7%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapiosios medžiagos, sviestas, kiaušinio trynys, natūralios mielės (kviečių miltai,vanduo), kiaušinių baltymai, lazdyno riešutai 2,7%, migdolai 2%, emulsikliai: riebalų rūgščių mono-digleciridai, pienas, ryžių krakmolas, invertuotas cukrus, druska, ryžių miltai, natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje yra glitimo, riešutų ir pieno. Gali turėti sojos pėdsakų.