Tarkuotas kietasis sūris Parmigiano-Reggiano 100 g
€3,70
Kietasis sūris Parmigiano Reggiano yra tikras Italijos pasididžiavimas, dar vadinamas sūrių karaliumi. Sūris gaminamas Emilijos-Romanijos ir Lombardijos regionuose. Pagal šalyje nustatytus įstatymus, tik šiuose regionuose pagamintas Parmigiano sūris, gali būti vadinamas Parmigiano-reggiano. Šis sūris pasižymi išskirtiniu ryškiu skoniu ir granuliuota tekstūra. Turtingo i brandaus skonio sūris, kuriame juntamas riešutų aromatas. Kuo ilgiau šis sūris brandintas, tuo sodresnis ir ryškesnis jo skonis bei aromatas. Tinkamas gardinti makaronus, ryžių patiekalus, gaminant padažus, užtepėles. Brandintas 24 mėn. Tarkuotas.
Sudėtis: Karvės pienas, druska, šliužas. Rieb. 40%
Kilmės šalis: Italija
Energinė vertė 1675 kJ/ 403 kcal
Riebalai 30 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g
Angliavandeniai 0 g iš kurių cukrų 0 g
Baltymai 32 g
Druska 1,6 g
Neturime