Kietasis sūris Parmigiano – Reggiano 24 mėn. 250 g

10,70

Kietasis sūris Parmigiano Reggiano yra tikras Italijos pasididžiavimas, dar vadinamas sūrių karaliumi. Sūris gaminamas Emilijos-Romanijos ir Lombardijos regionuose. Pagal šalyje nustatytus įstatymus, tik šiuose regionuose pagamintas Parmigiano sūris, gali būti vadinamas Parmigiano-reggiano. Šis sūris pasižymi išskirtiniu ryškiu skoniu ir granuliuota tekstūra. Turtingo i brandaus skonio sūris, kuriame juntamas riešutų aromatas. Puikiai dera sūrių lėkštėje su šviežiomis ar džiovintomis figomis ar kitais vaisiais, taip pat puikiai tinka įvairūs džemai, čatniai. Galima gardinti įvairias šviežias salotas, makaronus, ryžių patiekalus. Idealiai tinka su sodriu raudonu vynu. Kuo ilgiau šis sūris brandintas, tuo sodresnis ir ryškesnis jo skonis bei aromatas. Brandintas 24 mėn.
Sudėtis: Karvės pienas, druska, šliužas. Rieb. 40%
Kilmės šalis: Italija

Energinė vertė  1675 kJ/ 403 kcal
Riebalai 30 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g
Angliavandeniai 0 g iš kurių cukrų 0 g
Baltymai 32 g
Druska 1,6 g

Ar jums yra 20 metų? Kad galėtumėte matyti svetainę - Jūs privalote būti 20-ies metų arba vyresni.