Sausai brandintos ANGUS jautienos koldūnai (1kg)

8,00

Koldūnai su jautiena Angus Beef.
Sudedamosios dalys: Tešla -55%  (KVIETINIAI MILTAI, vanduo), jautienos įdaras – 45% (jautiena 65,5%, kiaul. lašiniai, svogūnai, vanduo, džiuvėsėliai, druska, prieskoninių augalų mišiniai įv. dalimis).
Paruošimo būdas: Koldūnus sudėti į pasudytą verdantį vandenį. Iškilusį į paviršių sumažinti ugnį ir virti 7-9min.
Laikymo sąlygos: -18 °C temperatūroje. Atitirpinus, pakartotinai neužšaldyti.
Pakuotė: Polietilenas
Vidutinė produkto maistingumo deklaracija 100g: Energetinė vertė 1225kJ/292kcal.. Riebalai 10,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,6g. Angliavandeniai 38,0g, iš kurių cukrų 1,0g. Baltymai 10,8g, druska 0,70g.
Kita informacija: Kilmės šalis: Lietuva
Grynasis kiekis (g/ml): 1000g
Pagaminta pagal UAB „Lithuanian angus“ užsakymą, Rapšaičių km.4, Stalgėnų sen. Plungės r.sav.
Jautienos tiekėjas: ūkininkas Alvydas Zobernis, Rapšaičių km.4, Stalgėnų sen. Plungės r.sav.
Kategorijos: , Žymos: ,
Ar jums yra 20 metų? Kad galėtumėte matyti svetainę - Jūs privalote būti 20-ies metų arba vyresni.