Nduja dešra (aštri, tepama)

24,95 kg

Nduja – labai aštri, tepama kiaulienos dešra, kilusi iš Kalabrijos regiono Pietų Italijoje. Kiaulienos mėsa sumaišoma su daug aitriųjų paprikų, pagardinta prieskoniais bei druska ir sukišama į storą žarną, tada vytinama apie pusę metų ir šiek tiek parūkinama. Puikiai tinka užkandžiams tepant ploną sluoksnį ant skrudintos baltos duonos ar ciabattos. Taip pat dažnai naudojama makaronų padažams, puikiai tinka picoms.
Sudedamosios dalys: Kiaulienos lašiniai 42% , kiaulienos mėsa 30%, aštrūs pipirai ir paprikos 25%, druska 3%.
Kilmės šalis: Italija, Kalabrijos regionas.
Energinė vertė (100 g.) 2287kJ/ 553 kcal
Riebalai 51 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2 g
Angliavandeniai 0,8 g , iš kurių cukrų 0 g
Baltymai 22 g
Druska 2,7 g
PASIRINKTO SVORIO KAINA:
Ar jums yra 20 metų? Kad galėtumėte matyti svetainę - Jūs privalote būti 20-ies metų arba vyresni.