Iberico de Cebo pjaustyta lomo nugarinė DERAZA 100 g

10,90

Plonai pjaustyta vytinta Iberijos kiaulienos nugarinė.
Iberijos kiaulę galime apibrėžti kaip autochtoninę veislę, išskirtinę Iberijos pusiasaliui, aiškiai atskirtą nuo tradicinės baltos kiaulės.
Labai vertina tie, kurie tai žino, tačiau didelė dalis vartotojų to nežino. Šios mėsos kokybė, gyvūno prisitaikymas prie atšiauriausių gamtos sąlygų ir svarbus ryšys su miškingos ganyklos ekosistemos išsaugojimu su holm ir kamštiniais ąžuolais padarė jį Dehesos karaliumi ir autentišku mūsų dienų gastronomijos brangakmeniu.
Sudedamosios dalys:  Iberiko kiaulienos nugarinė, druska, česnakas, paprika, raudonėlis, laktozė, cukrus,  konservantai: (E-252 ir E-250), pieno proteinas, dextrozė, antioksidantas (E-301), nugriebto pieno milteliai.
Kilmės šalis: Ispanija
Energinė vertė  1578 kJ/ 377 kcal
Riebalai 28,1 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11,3 g
Angliavandeniai 0,10 g iš kurių cukrų 0,10 g
Baltymai 31,1 g
Druska 3,46 g

Neturime

Ar jums yra 20 metų? Kad galėtumėte matyti svetainę - Jūs privalote būti 20-ies metų arba vyresni.