Džiovintos goji uogos 200 g

4,00

Goji uogos labai naudingos žmogaus organizmui. Lietuviškai jos vadinamos dygliuotojo ožerskio uogomis. Šios uogos savo sudėtyje turi net 11 aminorūgščių, daug daugiau už kitas įprastas uogas, taip pat jose gausu antioksidantų, baltymų, skaidulų, vitaminų  ir mineralų. Goji uogų ekstraktas gali sumažinti vėžio lastelių augimą, didina fizinį pajėgumą, reguliuoja cukraus kiekį kraujyje. Taip pat šios uogos naudingos akims, kepenims bei odai, stiprina imunitetą, mažina stresą ir gerina miegą.
Goji uogomis galite gardinti jogurtą, kokteilius, avižinę košę, salotas, kepinius, saldžius padažus, desertus taip pat kepant mėsą jos suteiks lengvo saldumo.
Sudedamosios dalys: Goji uogos, konservantas: sieros dioksidas. Gali būti sezamo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
Kilmės šalis: Kinija
Energinė vertė (100g)  346 kJ/ 82,7 kcal
Riebalai 3,6 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,92 g
Angliavandeniai 22 g iš kurių cukrų 17,1 g
Skaidulinės medžiagos 7,4 g
Baltymai 10,6 g
Druska 0,022 g

 

Neturime

Ar jums yra 20 metų? Kad galėtumėte matyti svetainę - Jūs privalote būti 20-ies metų arba vyresni.