Kiti gardumynai

Riešutai
Migdolai iš Valencijos regiono, Viduržemio jūros pakrantės. Skrudinti su druska, provanso žolelėmis, karamelizuoti bei šokolade.
San Nicasio bulvių traškučiai
Natūralūs bulvių traškučiai su himalajų druska ir alyvuogių aliejumi.


Nduja
Aštri tepama dešra iš Italijos Kalabrijos regiono, kurios sudėtyje 25% Kalabrijos pipirų. Aštraus skonio mėgėjams.
Grissini


Paplotėliai Ines Rosales
Rankų darbo kvietiniai paplotėliai su rozmarinu ir čiobreliu, sezamu ir jūros druska bei saldūs - su apelsinu arba cinamonu.
Ančiuviai, Tunas
Ančiuviai marinuoti su druska, su čili tiesiai iš Sardinijos. Tuno nugarinės išpjova savose sultyse.


Silkė
Aukščiausios rūšies Matjes silkė, natūrali, šaldyta.
Lašiša
Škotiška natūrali lašiša Glen Douglas


Balzaminis actas iš Modenos
Modenos balzaminis actas brandintas 6/8/12 metų
Užsakymai, konsultacijos tel. nr. +370 69660061