Privatumo politika

www.meatpoint.lt PRIVATUMO POLITIKA

 

BENDROSIOS NUOSTATOS

  1. Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) apibrėžia pagrindines asmens duomenų tvarkymo taisykles ir sąlygas, taikomas visiems interneto svetainės www.meatpoint.lt (toliau – Interneto svetainė) lankytojams, uždarosios akcinės bendrovės The Meat Point lojalumo programos dalyviams, asmenims, atlikusiems aktyvius veiksmus THE MEAT POINT socialinės žiniasklaidos paskyrose (pavyzdžiui, Facebook), asmenims, sutikusiems gauti THE MEAT POINT rinkodaros medžiagą, kandidatams, dalyvaujantiems THE MEAT POINT atrankose į darbo vietas, asmenims, dalyvaujantiems THE MEAT POINT organizuojamose akcijose (toliau – Klientai).
  2. Laikoma, kad Klientas susipažįsta ir išreiškia savo sutikimą laikytis Privatumo politikos, kai jis apsilanko Interneto svetainėje, siekia pasinaudoti lojalumo kortele, apsilanko THE MEAT POINT socialinių tinklų paskyrose, sutinka gauti THE MEAT POINT tiesioginės rinkodaros parnešimus, kreipiasi dėl darbo vietos į THE MEAT POINT, apsilanko renginiuose, išreiškia valią dalyvauti THE MEAT POINT akcijose.
  3. Klientas, nesutinkantis su kuria nors Privatumo politikos nuostata, negali lankytis Interneto svetainėje, negali naudotis lojalumo programa, dalyvauti atrankoje dėl darbo vietos į THE MEAT POINT, atlikti aktyvius veiksmus THE MEAT POINT socialinių tinklų paskyrose, dalyvauti THE MEAT POINT akcijose.
  4. Kliento asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkant Kliento asmens duomenis, THE MEAT POINT įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

 

UAB THE MEAT POINT DUOMENYS

  1. UAB THE MEAT POINT, įregistruota Lietuvos Respublikos Juridinių asmenų registre, juridinio asmens kodas 302754532, PVM mokėtojo kodas LT100006799817, buveinės adr. Saltoniškių g. 9, Vilnius PLC Panorama ir Islandijos pl. 32, Kaunas PLC Mega, www.meatpoint.lt,  tel. +370 69879297, el. p. meatpoint@meatpoint.lt.

ASMENS DUOMENYS

  1. Asmens duomenys yra bet kokia THE MEAT POINT apie Klientą renkama informacija, kuri gali būti panaudota Kliento asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu.
  2. Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Kliento lojalumo kortelės THE MEAT POINT rūšį ir numerį, vardą, pavardę, lytį, gimimo datą, el. pašto adresą, telefono numerį, adresą, IP adresą, prisijungimo prie THE MEAT POINT interneto puslapio adr. www.meatpoint.lt įrenginio identifikavimo duomenis, naršymo istoriją THE MEAT POINT interneto puslapyje adr. www.meatpoint.lt, atsiskaitymo duomenis (banko sąskaitos numeris ir pan.), pirkimo istoriją, PVM sąskaitos faktūros rekvizitus, informaciją apie atmestus ar nepavykusius mokėjimus, kurią apie Klientus THE MEAT POINT renka dėl šioje Privatumo politikoje ar atskirame THE MEAT POINT sutikime ar susitarime su THE MEAT POINT nurodytų tikslų.
  3. Šie duomenys taip pat apima viešoje erdvėje esančią Klientų asmeninę informaciją, su kuria THE MEAT POINT susipažįsta Klientui susisiekus su THE MEAT POINT socialinės žiniasklaidos priemonėmis ar atlikus aktyvius veiksmus THE MEAT POINT socialinės žiniasklaidos priemonių paskyrose.
  4. Jei Klientas žino ar įtaria, kad pašalinis asmuo sužinojo Kliento registracijos vardą (elektroninio pašto adresą) ir (ar) slaptažodį, privalo kuo greičiau apie tai pranešti THE MEAT POINT elektroniniu paštu: meatpoint@meatpoint.lt

 

DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI. DUOMENŲ TVARKYMO TEISINIS PAGRINDAS. SAUGOJIMO LAIKOTARPIS

  1. THE MEAT POINT yra reikalingi Klientų asmens duomenys, kurie gali būti renkami toliau aprašomais būdais nurodytiems tikslams.
  2. Pagal Kliento anketinius duomenis THE MEAT POINT lojalumo sistemoje sukuriama unikali lojalumo programos THE MEAT POINT dalyvio paskyra, kuri užtikrina Kliento dalyvavimą THE MEAT POINT lojalumo programoje, programos privalumų Klientui teikimą ir Kliento teisių įgyvendinimą šioje Politikoje numatytomis sąlygomis.
  3. Kliento anketoje pateiktus kontaktinius duomenis (elektroninį paštą, telefono numerį) THE MEAT POINT taip pat naudoja bendravimo su Klientu tikslais, įskaitant ir atsakymus į Kliento užklausas, pastabas, teikdami Klientui svarbią informaciją apie THE MEAT POINT lojalumo programą, jos taisyklių ir (ar) šios Politikos pakeitimus, susisiekdami su Klientu, esant reikalui.
  4. Gavus THE MEAT POINT registracijos asmens duomenų anketą arba sutikimą, laikoma, kad (i) Kliento pateikti anketiniai duomenys yra tikslūs ir teisingi, (ii) Kliento sutikimas yra pateiktas Kliento laisva valia. Jeigu Klientas bus pateikęs neteisingus (netikrus) duomenis, neatnaujins pasikeitusių duomenų, THE MEAT POINT gali būti sunku užtikrinti, kad Klientas galės patogiai naudotis visais THE MEAT POINT lojalumo programos privalumais, taip pat gali kilti nesklandumų įsigyjant pageidaujamų prekių arba įgyvendinant Kliento teises.

 

Duomenų tvarkymo tikslas Prekių ar paslaugų teikimas, prekių pristatymas Vartotojų aptarnavimas, registravimas ir identifikacija
Tvarkomi asmens duomenys Asmens vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, registracijos ir pristatymo adresas, telefono numeris, atsiskaitymo duomenys (banko sąskaitos numeris ir pan.), pirkimų istorija, PVM sąskaitos faktūros rekvizitai, informacija apie atmestus ar nepavykusius mokėjimus, kortelės, pagal kurią gali būti suteikta nuolaida, rūšis ir numeris. Elektroninio pašto adresas, gyvenamoji vieta (adresas), vardas, pavardė, telefono numeris.
Duomenų tvarkymo terminas 5 metai 5 metai nuo paskutinio prisijungimo dienos.
Duomenų tvarkymo pagrindas Sutikimas, prekių pardavimas ir pristatymas el.parduotuvėje Sutikimas, prekių pardavimas ir pristatymas el.parduotuvėje

 

  1. Asmenims, kurie yra suteikę savo kontaktinius duomenis ir išreiškę norą gauti informaciją apie THE MEAT POINT siūlomas prekes ir (ar) paslaugas, elektroninio ryšio priemonėmis (elektroniniu paštu, SMS žinutėmis, kt.), THE MEAT POINT siųs pasiūlymus dėl THE MEAT POINT prekių pardavimo, naujienlaiškius ir kitą reklaminę medžiagą, teirausis nuomonės apie įsigytas prekes, praneš THE MEAT POINT naujienas, prekių pardavimo tvarką.
  2. Tiesioginės rinkodaros tikslu THE MEAT POINT tvarko tokius Kliento asmens duomenis: vardą, pavardę, lytį, telefono numerį, elektroninio pašto adresą (privalomi duomenys, be kurių THE MEAT POINT negalės Klientui siųsti tiesioginės rinkodaros parnešimų); gimimo datą, duomenis, patvirtinančius teisę dalyvauti reklaminėse akcijose.
  3. Kliento duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu bus naudojami 5 metus po sutikimo gavimo.
    Jei Klientas aktyviai perka THE MEAT POINT fizinėse parduotuvėse ar internetu ir Klientas nepareiškė prieštaravimo dėl THE MEAT POINT tiesioginės rinkodaros pranešimų gavimo, THE MEAT POINT siųs pranešimus dėl prekių, kurios yra panašios į Kliento įsigyjamas prekes. Šiuo atveju Kliento duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu bus naudojami 3 metus po prekės įsigijimo.
  4. Klientas turi teisę bet kada atsisakyti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, susisiekdamas su THE MEAT POINT elektroniniu paštu meatpoint@meatpoint.lt
  5. Slapukai (cookies). Slapukas yra nedidelis iš raidžių ir skaitmenų sudarytas failas, kurį Kliento sutikimu THE MEAT POINT įrašo į Kliento naršyklę arba standųjį Kliento kompiuterio diską. Siekiant skirtingų tikslų, naudojami skirtingi slapukai. Slapukai taip pat padeda THE MEAT POINT atskirti Klientą nuo kitų Interneto svetainės naudotojų ir leidžia tobulinti Interneto svetainę. Dauguma naršyklių leidžia atmesti visus slapukus, o kai kuriose naršyklėse yra galimybė atmesti tik trečiųjų šalių slapukus. Tokiu būdu Klientas galės pasinaudoti šiomis galimybėmis. Tačiau atkreiptinas dėmesys į tai, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamą poveikį Interneto svetainės naudojimui, ir be slapukų Klientas negalės naudotis visomis Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis. Slapukai skirti informacijai perduoti elektroninių ryšių tinklu.
  6. THE MEAT POINT naudoja slapukus:
Absoliučiai būtini slapukai Analitiniai ir (arba) veiksmingumo slapukai Funkciniai slapukai
Šie slapukai yra būtini tam, kad Interneto svetainė galėtų veikti. Tokiais slapukais tvarkomų duomenų pagrindas yra tinkamas sutarties vykdymas Klientui lankantis Interneto svetainėje, o THE MEAT POINT užtikrinant apsilankymo kokybę bei saugumą. Tai gali būti slapukai, kurie, pavyzdžiui, leidžia Klientui prisijungti ir patekti į apsaugotas Interneto svetainės zonas, naudotis pirkinių krepšelio funkcija arba kt. paslaugomis. Šie slapukai leidžia THE MEAT POINT atpažinti ir suskaičiuoti svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi. Tai padeda THE MEAT POINT pagerinti svetainės veikimą, pavyzdžiui, užtikrinti, kad vartotojai galėtų lengvai rasti tai, ko ieško. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Klientų sutikimas. Šie slapukai yra naudojami Klientams atpažinti, kai jie grįžta į Interneto svetainę. Tai leidžia THE MEAT POINT pateikti   pagal Klientų poreikius pritaikytą turinį, įsiminti Klientams aktualią informaciją. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Klientų sutikimas.
  1. Esant poreikiui, THE MEAT POINT taip pat gali naudoti slapukus rinkti informaciją lankomumui apskaičiuoti (rinkti statistinę informaciją), pateikti Klientų interesus atitinkantį turinį ir išsaugoti lankymosi istoriją.

2. Konkretūs naudojami slapukai:

Slapukai naudojami 
Pavadinimas Sukūrimo momentas / Galiojimo laikas Aprašymas
_gid Pirmą kartą įėjus į puslapį / 24 h Slapukai naudojami rinkti statistinei informacijai apie Svetainės lankomumą. Gauti duomenys naudojami tobulinant svetainę bei rengiant ataskaitas susijusias su lankomumu. Statistika renkama „Google Analytics“ įrankiu. Gauti rezultatai yra anoniminiai ir naudojami tik statistikai.Daugiau informacijos apie Google Analytics –https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt
_ga Pirmą kartą įėjus į puslapį / 2 metai
_gat Pirmą kartą įėjus į puslapį / 1 min.
_gcl_au Pirmą kartą įėjus į puslapį / 1 metai.
_language Pirmą kartą vartotojui išsaugojus regioninius nustatymus / Iki ištrynimo Slapukas naudojamas vartotojo pasirinktiems nustatymams (kalbos pasirinkimas, datos/laiko formatai ir pan.) saugoti.
 PHPSESSID Įėjus į tinklapį / išejus  Slapukas skirtas svetainei veikti, atskiriems vartotojams rodyti jo norimą informaciją
Woocommerce slapukai Galioja tikslas
woocommerce_cart_hash Sesija, trumpalaikis iki sesijos pabaigos. Dažniausiai kelios dienos Parodo prekes krepšelyje, atsimena pasirinktą planą. Skirtas pirkimo veiksmui atlikti
woocommerce_items_in_cart Sesija, trumpalaikis iki sesijos pabaigos. Dažniausiai kelios dienos Parodo prekes krepšelyje, atsimena pasirinktą planą. Skirtas pirkimo veiksmui atlikti
wp_woocommerce_session_ krepšelio pasirinkimai. 2 dienos Contains a unique code for each customer so that it knows where to find the cart data in the database for each customer.
woocommerce_recently_viewed Sesija, trumpalaikis iki sesijos pabaigos. Dažniausiai kelios dienos Parodo prekes krepšelyje, atsimena pasirinktą planą. Skirtas pirkimo veiksmui atlikti kad galėtumėt matyti ką tik žiūrėtas prekes
store_notice[notice id] Sesija, trumpalaikis iki sesijos pabaigos. Dažniausiai kelios dienos Parduotuvės pranešimai daugiau apie tai: Store Notice.

 

DUOMENŲ ATSKLEIDIMAS, PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS

  1. THE MEAT POINT gali atskleisti informaciją apie Klientą savo darbuotojams, tarpininkams, paslaugų teikėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.
  2.  Be to, THE MEAT POINT gali atskleisti informaciją apie Klientą, jei (i) turi padaryti tai pagal įstatymą; (ii) siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant THE MEAT POINT asmens duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Kliento įsiskolinimus THE MEAT POINT); (iii) ketinant parduoti THE MEAT POINT veiklos ar jos turto dalį, atskleidžiant Kliento asmens duomenis potencialiam veiklos ar jos dalies pirkėjui; (iv) pardavus THE MEAT POINT veiklą ar jos esminę turto dalį tretiesiems asmenims.
  3. Kliento asmens duomenys nebus perduodami trečiajai valstybei ir (ar) tarptautinei organizacijai.
  4. Privatumo politikoje nurodytas asmens duomenų gavėjų sąrašas ar gavėjų kategorijos gali keistis, todėl jei Klientas pageidauja būti informuotas apie Kliento asmens duomenų gavėjų pokyčius, turi apie tai pranešti THE MEAT POINT elektroniniu paštu meatpoint@meatpoint.lt , nurodant „Pageidauju gauti informaciją apie mano asmens duomenų gavėjų pasikeitimą, vardas, pavardė“.
  5. THE MEAT POINT reklaminę informaciją galima gauti/matyti ir tam tikrose telefono programėlėse (Viber ir kt.), taip pat, matyti THE MEAT POINT reklamą Google tinkle ir kitose platformose, kurias Klientas pats susieja su savo telefono numeriu ar elektroniniu paštu.
  6. Kiekvieną kartą, kai Klientas apsilanko Interneto svetainėje, THE MEAT POINT trečiosios šalies programinės įrangos „Google Analytics“ pagalba yra renkama informaciją apie tai, kaip Klientai naudojasi Interneto svetaine. Pavyzdžiui, fiksuojami Kliento veiksmai Interneto svetainėje ir nustatomi jo elgesio modeliai. Ši paslauga yra naudojama siekiant nustatyti, kiek žmonių lankosi Interneto svetainėje ir įvairiose jos dalyse. Surinkta informacija padeda išsiaiškinti, kaip Interneto svetainė veikia, ir kaip ją THE MEAT POINT galėtų pagerinti. THE MEAT POINT nenustatinėja Klientų asmens tapatybės ir neleidžia to daryti programai „Google Analytics“. Ši informacija apie Kliento naršymą gali būti teikiama ir kitoms trečiosioms šalims, kurios dirba su THE MEAT POINT svetainės optimizavimu.
  7. Interneto svetainėje pateikiama svetainės „YouTube“ vaizdo įrašų. Paslaugos teikėjas „YouTube“ kontroliuoja visą informaciją, surinktą asmenims peržiūrint jam priklausantį turinį. Paslaugų teikėjo „YouTube“ privatumo politika yra pateikiama adresu https://www.google.co.uk/intl/en-GB/policies/privacy/.
  8. Kai kuri video informacija, į kurią nuoroda pateikta Interneto svetainėje, patalpinta naudojantis „youtube“ arba „Vimeo“ paslaugomis. Paslaugų teikėjo „youtube“ „Vimeo“ privatumo politika yra pateikiama adresu https://vimeo.com/privacy. https://www.youtube.com/about/policies/#community-guidelines 
  9. Visą informaciją, kurią Klientas pateikia socialinės žiniasklaidos priemonėmis (įskaitant pranešimus, laukelių „Like“ ir „Follow“ naudojimą bei kitą komunikaciją), kontroliuoja to socialinio tinklo valdytojas. Šie slapukai yra naudojami Klientams atpažinti, kai jie grįžta į Interneto svetainę. Tai leidžia THE MEAT POINT pateikti pagal Klientų poreikius pritaikytą turinį, įsiminti Klientams aktualią informaciją. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Klientų sutikimas.

KLIENTŲ TEISĖS DĖL THE MEAT POINT TVARKOMŲJŲ ASMENS DUOMENŲ

  1. Teisė atšaukti sutikimą. Jei Klientas  pateikė THE MEAT POINT aiškų sutikimą dėl jo duomenų tvarkymo, Klientas tą sutikimą gali bet kada atšaukti apie tai pranešdamas elektroninio pašto adresu: meatpoint@meatpoint.lt THE MEAT POINT nepagrįstai nedelsdamas, bet ne vėliau kaip per vieną mėnesį nuo prašymo gavimo, pateikia informaciją apie veiksmus, kurių imtasi gavus Kliento prašymą dėl Kliento teisių įgyvendinimo. Tas laikotarpis prireikus gali būti pratęstas dar dviem mėnesiams, atsižvelgiant į prašymų sudėtingumą ir skaičių. THE MEAT POINT per vieną mėnesį nuo prašymo gavimo informuoja Klientą apie tokį pratęsimą, kartu pateikdamas vėlavimo priežastis. Kai Klientas prašymą pateikia elektroninės formos priemonėmis, informacija jam taip pat pateikiama, jei įmanoma, elektroninėmis priemonėmis, išskyrus atvejus, kai Klientas paprašo ją pateikti kitaip.
  2. Teisė susipažinti su savo asmens duomenimis. Klientas gali bet kada susisiekti su THE MEAT POINT ir pasiteirauti, ar THE MEAT POINT tvarko kokius nors Kliento asmens duomenis. Jei THE MEAT POINT saugo ar bet kokiu būdu naudoja Kliento asmens duomenis, Klientas turi teisę su jais susipažinti. Norėdamas tai padaryti, Klientas pateikia THE MEAT POINT rašytinį prašymą šiuo elektroninio pašto adresu: meatpoint@meatpoint.lt, patvirtindamas savo asmens tapatybę.
  3. Teisė prašyti suteikti daugiau informacijos. Jei Klientas turi kokių nors klausimų apie jo asmens duomenų naudojimą, gali kreiptis į THE MEAT POINT šiuo elektroninio pašto adresu: meatpoint@meatpoint.lt.
  4. Teisė būti pamirštam. Esant tam tikroms duomenų tvarkymo teisės aktuose įvardintoms aplinkybėms (kai asmens duomenys tvarkomi neteisėtai, išnyko duomenų tvarkymo pagrindas ir kt.), Klientas turi teisę prašyti, kad THE MEAT POINT ištrintų Kliento asmens duomenis. Norėdamas tai padaryti, Klientas pateikia THE MEAT POINT rašytinį prašymą šiuo elektroninio pašto adresu: meatpoint@meatpoint.lt, patvirtindamas savo asmens tapatybę.
  5. Kitos teisės. (i) Klientas turi teisę prašyti THE MEAT POINT ištaisyti bet kokius turimų duomenų netikslumus. Tokiu atveju THE MEAT POINT gali paprašyti Kliento patvirtinti ištaisytą informaciją; (ii) Klientas turi teisę prašyti THE MEAT POINT riboti Kliento asmens duomenų tvarkymą arba jų netvarkyti; (iii) Klientas turi teisę į duomenų, kuriuos iš Kliento THE MEAT POINT gavo Klientui sutinkant arba sutarties sudarymo tikslais, perkėlimą; (iv) Klientas turi teisę nesutikti, kad THE MEAT POINT naudotų Kliento asmens duomenis.

TEISĖ PATEIKTI SKUNDĄ PRIEŽIŪROS INSTITUCIJAI

  1. Jei Klientas mano, kad Kliento, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos, Klientas nedelsiant turėtų kreiptis į THE MEAT POINT su skundu elektroninio pašto adresu: meatpoint@meatpoint.lt. Tik gavus Kliento skundą, THE MEAT POINT įsipareigoja susisiekti su Klientu per pagrįstą laikotarpį ir informuoti apie skundo tyrimo eigą, o vėliau ir apie rezultatą.
  2. Jei tyrimo rezultatai Kliento netenkins, Klienas galės pateikti skundą priežiūros institucijai – Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

IŠLYGOS

  1. Interneto svetainėje gali būti trečiųjų šalių pateikiama reklama. Tokios trečiosios šalys yra išimtinai atsakingos už tokios reklamos turinį ir privalo užtikrinti, kad jis atitiktų visus taikomus įstatymus bei norminius teisės aktus.
  2. Lankytis trečiosios šalies interneto svetainėse Klientas gali savo paties rizika. THE MEAT POINT neprisiima jokios tiesioginės ar netiesioginės atsakomybės už jose skelbiamą turinį, informacijos tikslumą, jose pateikiamą nuomonę, ar trečiosios šalies siūlomų prekių ir paslaugų kokybę.
  3. THE MEAT POINT informacinėje medžiagoje gali būti informacijos, kurios šaltinis – trečiųjų šalių interneto svetainės. Medžiaga, paimta iš trečiosios šalies interneto svetainės, bus atitinkamai pažymėta, be to, gali būti pateikiama nuoroda į pirminę interneto svetainę. THE MEAT POINT neprisiima jokios atsakomybės nei už trečiosios šalies interneto svetainėje skelbiamą medžiagą, į kurią Klientas yra nukreipiamas dėl išsamesnės informacijos, nei už tokios trečiosios šalies naudojamus asmens duomenis.
  4. Klientas yra atsakingas už savo slaptažodžio ir pateikiamų duomenų konfidencialumą bei už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie THE MEAT POINT Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Kliento prisijungimo duomenis. Klientas negali atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. Jei THE MEAT POINT Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės Kliento prisijungimo duomenimis, THE MEAT POINT laiko, kad prisijungė Klientas. Jei Klientas praranda prisijungimo duomenis, Klientas privalo nedelsiant informuoti THE MEAT POINT apie tai paštu, telefonu, faksu ar elektroniniu paštu ir nedelsiant pasikeisti slaptažodį.
    Klientas yra atsakingas, kad THE MEAT POINT pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Kliento pateikti duomenys, Klientas turi nedelsdamas THE MEAT POINT apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas THE MEAT POINT apie tai elektroniniu paštu. THE MEAT POINT jokiu atveju nebus atsakingas už žalą, atsiradusią Klientui dėl to, jog Klientas nurodė neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavo THE MEAT POINT jiems pasikeitus.

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

  1. THE MEAT POINT gali bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo THE MEAT POINT Interneto svetainėje. Klientui reikėtų kartais patikrinti ją ir įsitikinti, kad Klientą tenkina aktuali Privatumo politikos versija.
  2. Atnaujinus Privatumo politiką, THE MEAT POINT informuos Klientą apie THE MEAT POINT nuomone, esminius pakeitimus paskelbdamas juos Interneto svetainėje. Jei Klientas prisijungs prie Interneto svetainės po tokio pranešimo paskelbimo, Klientas sutinka su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime.